Skip to content

Mevoj en Harakka 2

17.06.2011

Malhela mevo, flavkrura mevo (Larus fuscus) estas unu el la plej finnaj birdoj en la tuta mondo, ĉar proksimume duono de ĝia tuta populacio vivas somere en Finnlando. Vintrojn ili tamen pasigas en Orienta Afriko. Malofte tamen venas okazo observi ĝin tiel proksime kiel mi povis en la insuleto Harakka.

Komentado estas fermita.

%d bloggers like this: